Medarrangör
Du är här:
/
Sponsorer

Sponsorer

Hammarkullekarnevalen har flera stolta sponsorer, eller som vi har valt att kalla det: "Kompisar".

Samarbetet med våra kompisar gör att Hammarkullekarnevalen kan växa och utvecklas varje år, samtidigt som våra kompisar får något värdefullt tillbaks från oss.

Vi erbjuder bland annat exponering på funktionärströjor, i annonser, på trycksaker, på webbplatsen och i karnevalsområdet. Vi har också erfarenhet av speciellt framtagna kampajer och målgrupper.

Är ni intresserade av att blir en av våra kompisar är ni hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss under kortorstid på 031 - 330 96 40.

Karnevalens kompisar berättar om deras syn på Hammarkullekarnevalen

”Hammarkullekarnevalen är en fantastisk mötesplats för kultur och mångfald. Ett hållbart Göteborg skapar vi tillsammans och för oss är det självklart att bidra med förnybar energi till karnevalen.”
Anette Myrheim, Sponsoransvarig Göteborg Energi

”Ett flertal av Karnevalens besökare är våra kunder och de uppskattar att få ett personligt möte och berätta om deras erfarenheter av tjänsten vi tillhandahåller. Vårt engagemang bygger på att vi vill stötta kultur och traditioner från hela världen så att det lever kvar i de nya generationerna och att vi alla kan få möjlighet att ta del av mångfalden.”
Heli Ekman, FEXCO Nordic

”SV Göteborg har varit med och aktivt deltagit i Karnevalen sedan start. Vi fortsätter och att vara aktiva idag då vi under senare år beslutat att lägga kraft och fokus i de nordöstra stadsdelarna av Göteborg. Naturliga kopplingar till själva karnevalen har vi via våra stora dansanta föreningar såsom Los Copihues, Chile Lindo, Libertad, CD Libertad och CDC Inti vilka vi stöttar under hela året. Vi tycker det är av stor vikt att synliggöra det positiva i dessa delar av Göteborg och i något som är så positivt som Hammarkullekarnevalen. Vi vill kunna vara med och påverka som en aktiv aktör och verka för en positiv utveckling i och omkring Hammarkullen.”
Malena Eklund, Studieförbundet Vuxenskolan, Göteborg

”Hammarkullekarnevalen är en ovanlig mötesplats med oanade möjligheter. Jag tror på mångfaldens möjligheter och Hammarkullekarnevalen är ett fantastiskt uttryck för detta.”
Ulf Tengroth, Smartchange

”First Cargo jobbar med kontakter över hela världen och vi vet hur viktigt det är med kulturell mångfald. Vi har också ett ”socialt” engagemang genom bl.a. BRIS, tidningen Faktum och Röda Korset. Med Karnevalen i Hammarkullen kombinerar vi dessa båda intressen.”
Leif Johnson, First Cargo

”Under ett tjugotal år har jag besökt Hammarkullekarnevalen; först med barnen, men efterhand allt oftare med vänner och bekanta. För mig är detta Göteborg när det är som allra bäst: Vänlighet, glädje och hög klass på underhållningen. Och ett bevis för att Hammarkullen har kraft och möjligheter.”
Erik Lithander

Hammarkullekarnevalen © 2021 - Bredfjällsgatan 28, 424 35 Angered - 031 - 330 96 40